Mina tjänster

Med över 35 års erfarenhet inom färg- och ytbehandlingsbranschen erbjuder jag en rad professionella konsulttjänster, utbildningar och föreläsningar. Mitt mål är att ge mina kunder bästa möjliga rådgivning och expertis inom färg och måleri. Nedan kan du läsa mer om de tjänster jag erbjuder.

Konsulttjänster

Jag erbjuder skräddarsydda konsulttjänster för att hjälpa både företag och privatpersoner med allt från rådgivning till avancerade utredningar:

  • Specialbesiktningar: Jag genomför noggranna inspektioner för att identifiera och bedöma problem relaterade till målnings- och ytbehandling.
  • Avancerade utredningar: Om du står inför komplexa problem, som exempelvis felaktiga ytbehandlingar, kan jag erbjuda djupgående utredningar och lösningar.
  • Professionell färgkonsultation: Jag hjälper dig att välja rätt färg och ytbehandling för att uppnå bästa möjliga resultat, både estetiskt och tekniskt.

Utbildningar för företag

Jag erbjuder utbildningar som är anpassade för företag inom måleri- och färgbranschen. Dessa utbildningar inkluderar:

  • Färglära och våtrumsmålning: Jag utbildar i färglära och certifierar behöriga våtrumsmålare enligt Måleribranschens Våtrumskontroll (MVK).
  • Arbetsledarutbildning i våtrumsmålning: Specialiserade utbildningar för arbetsledare inom våtrumsmålning, i enlighet med MVK riktlinjer.
  • Diplomkurs i färg och lack: Jag håller i både grundläggande och avancerade kurser inom färg och lack i samarbete med Sveff, skräddarsydda efter ditt företags behov.

Expertvittne

Med omfattande erfarenhet från domstolsförhandlingar agerar jag som expertvittne i rättsprocesser som rör färg- och ytbehandling. Jag kan erbjuda sakkunniga bedömningar och tekniska utlåtanden som kan vara avgörande vid tvister inom måleri- och byggbranschen.

Föreläsningar

Jag erbjuder även inspirerande och pedagogiska föreläsningar för företag och allmänheten. Här är några exempel:

  • Färg- och ytbehandlingar: Föreläsningar om teknik, material och metoder inom färg- och ytbehandling.
  • Allmänna föreläsningar: Jag håller även populärvetenskapliga föreläsningar som ”Vad är färg?”, ”Hur målar man?” och ”Varför målar man?” för den som vill lära sig mer om färg och måleri på ett lättillgängligt sätt.


Kontakta mig gärna för mer information om hur jag kan hjälpa dig med dina färg- och ytbehandlingsbehov, eller för att boka en konsultation, utbildning eller föreläsning.

Mats Nilsson
Telefon: 0727-30 10 70
Email: matsfargteknik@gmail.com